top of page

ALLROUND AANNEMER VANDENBUSSCHE J. & ZOON

Complete nieuwbouw of dakwerkzaamheden

Bij bouwonderneming Vandenbussche J. & Zoon in Halle kunt u terecht voor uiteenlopende bouwwerkzaamheden. Wij zijn een betrouwbare partner als het gaat om nieuwbouw. 

Zorgvuldig verzorgen wij de gehele ruwbouw en plaatsen op vakkundige wijze het dak. Zo leveren wij uw woning compleet af, direct klaar voor verdere afwerking binnen. U kunt ervan op aan dat uw woning vlot wordt gebouwd en dat u tijdens het bouwproces niet tegen moeilijkheden aanloopt. 

De gehele zorg voor de realisatie van uw woning legt u eenvoudig in onze handen!

Ook als u ervoor kiest om de bouw van uw woning niet als totaalproject uit te besteden, kunt u ons inschakelen. Zo leggen wij naar wens voor u het dak aan als zelfstandig project. Of realiseren wij een uitbreiding van uw woning.

Een renovatie of verbouwing in stijl

Verder hebben wij de expertise om uw woning op een vakkundige manier te renoveren of te verbouwen. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste, kwalitatief hoogwaardige materialen die bij uw woning passen. 

Natuurlijk houden wij rekening met de bouwstijl van uw woning en bent u ervan verzekerd dat de renovatie geen afbreuk doet aan de aanblik van uw woning, maar deze juist ten goede komt. 

Graag denken wij mee voor een efficiënt gebruik en indeling van uw woning. Want naast een degelijke constructie staat bij ons de uiteindelijke woonbeleving hoog op onze agenda.

Flexibel bouwen met bouwbedrijf Vandenbussche J. & Zoon

U kunt ervan op aan dat ieder project geheel naar uw wensen zal worden uitgevoerd. Wij hanteren een flexibele benadering en slagen erin om op professionele wijze uw wensen om te zetten naar een verantwoorde bouwoplossing op maat. 

Of het nu gaat om nieuwbouw, een woningaanpassing, een ingrijpende verbouwing of een renovatie. Wij realiseren voor u met een grote diversiteit aan bouwstijlen, zowel klassiek als modern, een breed scala aan woningen.

Voor alle bouwwerkzaamheden bent u bij ons dan ook aan het juiste adres, of het nu gaat om een villa, een boerderij, een traditioneel vrijstaand huis, een wooncomplex of een appartementsgebouw.

INFORMEER NAAR ONZE MOGELIJKHEDEN EN VRAAG EEN OFFERTE AAN!

bottom of page